Copy pakketten

Wil jij graag met mij in zee? Ontdek de verschillende copy pakketten:

Your Mail or Blog Flow

€250 per maand

Your Social Flow

€399 per maand

Your All-In Flow

€599 per maand

Your Funnel Flow

€697 per funnel

Prijzen zijn exclusief btw.

Zijn de pakketten niet wat je zoekt? Stuur me gerust een mailtje om samen te bespreken waar jij nood aan hebt!

Contentstrategie

Wil jij graag zelf je teksten schrijven, maar heb je nood aan een inspiratie boost of een concreet plan voor je content?

Strategische Brainstorm

€140

Strategische Brainstorm + Contentplan

€199

Prijzen zijn exclusief btw.

Dit zeggen anderen:

"Ik klopte een tijdje geleden aan bij Fantina voor de copy van onze nieuwe sales brochure. De samenwerking verliep super vlot en we zijn heel blij met het resultaat. Fantina begreep meteen de tone of voice die we zochten en waar we naartoe wilden met deze brochure. Super blij dat de tekst van de brochure nu op punt staat, met maar een beperkte tijdsinvestering langst mijn kant. Bedankt Fantina!"
Testimonial copywriting
Naomi Cotteleer
Founder Moviecation
"Wij hebben Fantina al regelmatig ingeschakeld voor copywriting en social media. De samenwerking verloopt altijd super vlot. Ze is stipt, kan zich perfect inleven in jouw wensen, sterke communicatie, ... Kortom een heel fijn persoon om mee samen te werken!"
Valerie Vos Testimonial Copywriting
Valerie Vos
Founder IADT Webdesign
"Ik werkte met Fantina om mijn ideeën voor mijn nieuwste online project, een yoga membership, om te zetten in woorden. Onze samenwerking was zo fijn, Fantina kwam steeds ruim op tijd met haar voorstellen en gaf ook echt een stem aan het project. Ze schreef de tekst voor de salespage en het persbericht en hielp mij met het brainstormen voor quotes voor socials. Haar werk zorgde ervoor dat ik met veel minder stress mijn deadline kon halen! Door haar contacten en persbericht kwam ik uiteindelijk ook in de Flair met het project! Dankjewel Fantina!"
Lauren Bollens Testimonial Copywriting
Lauren Bollens
Founder Yoga Lab

Contact

Wil je graag samenwerken, maar zijn de pakketten niet wat je zoekt? No problemo!

Je kan ook met mij samenwerken voor eenmalige opdrachten, of ik kan een ‘copy-pakket’ op maat van jouw onderneming maken. We bekijken samen de mogelijkheden!

Stuur me een mailtje via hello@fantiflow.com voor meer info (uiteraard steeds vrijblijvend).