Copy & Contentcreatie door FantiFlow

Mijn verhaal

Mijn liefde voor taal begon in de slaapkamer: ik keek de hele dag uit naar het voorleesmoment van mijn mama. Die interesse voor verhalen en taal wilde ik absoluut laten voortleven in mijn verdere carrière.

Toen ik eindelijk kon lezen, ging er een wereld voor mij open. Al die woorden, zinnen en verhalen… Ik kon er maar niet genoeg van krijgen.

Na mijn studie Economie-Talen, studeerde ik Journalistiek & nadien Producer Digitale Media. Al snel mocht ik aan het werk als Digital Marketeer bij een grote Vlaamse uitgeverij, dit combineerde ik met freelance journalistieke opdrachten.

Naast het schrijven & de online wereld, ontdekte ik nog een andere passie: mensen een moment van genot en ontspanning geven. Dus volgde ik een opleiding tot Pilates instructrice. En nadien haalde ik ook mijn kappersdiploma. Multipassionate, me?

Na meer dan 4 jaar ervaring in copywriting en digitale marketing, volgde ik mijn gevoel en ging ik voltijds aan de slag als kapster en combineerde dit met het geven van Pilates lessen.

Na een tijdje voelde ik weer een kriebel… Deze keer om eindelijk helemaal mijn eigen ding te doen. Dus startte ik FantiFlow op en werd zelfstandige. Alles van contentcreatie, digitale marketing en copywriting, deed ik zelf. Al snel startte ik ook met freelance opdrachten voor andere ondernemers. Die combinatie van alles wat ik graag doe, is zeg maar echt mijn ding.

De rode draad in mijn professionele leven? De drang om anderen te helpen ontspannen & genieten van het leven. Daarom wil ik jou helpen, door je te ontlasten van de dingen die jij niet graag doet of waar jij geen voor tijd hebt. Zodat jij kan vaker kan ontspannen en genieten van het leven.

Dus ben jij een bezielde professional die tijd en energie wil besparen om je te focussen op wat je echt graag doet?

I’m your girl!

Wil je graag samenwerken?

Je kan met mij samenwerken door 1 van de copy pakketten te kiezen, voor een eenmalige opdracht of voor een opdracht op maat van jouw onderneming.

Stuur me een mailtje via hello@fantiflow.com voor meer info (uiteraard steeds vrijblijvend).

Wat zeggen anderen?